19 Ağustos 2013 Pazartesi

Kolay Program ve Oyun İndir

Herkes bilgisayarını temiz bir şekilde kullanmak ister. Sende o kişilerden biri isen; bilgisayarını temiz ve hızlı kullanmak istiyorsan Dr.Web CureIt! indir bu programın sana sağlayabileceği yararları tahmin bile edemezsin!

Bunun yanı sıra internette daha güvenli gezinmek isteyebilirsin. Bu da oldukça doğal bir istek ve bu istek içinde en iyi çözüm yolunu kullan Kaspersky Internet Security indir harika arayüzü ve sistem yapısı sayesinde sorunsuz bilgisayar kullanmanın tadını çıkar.

CD ve DVD için sizlerde uygun bir araç arıyorsanız sizlere tavsiye olarak PowerISO indir öneririz. Bu programı kullanmakta olan kişiler dosyalarıyla daha rahat kurulum yapabiliyor ve dosyalarını daha rahat bir şekilde parçalara ayırabiliyor.

Eğer bir pdf dosyasına sahipsen ve bunu word dosyasına nasıl çevirebileceğini bilmiyorsan PDF to Word indir kullanacağın bu program hiç bir ekstraya gerek kalmadan ücretsiz olarak tek tık ile işini görecektir.

PDF dosyalarınızı okumak için iyi bir program arıyorsan Foxit Reader indir kullan bu program sana yardımcı ve yararlı olacaktır. Üstelik ücretsiz bir yazılımdır.

0 yorum:

Yorum Gönder